Vakantie naar Zuid-Amerika

Vakantie naar Zuid-Amerika? Goed idee! Zuid-Amerika is enorm veelzijdig en is geschikt voor veel verschillende soorten vakanties. Of je nou van een zonnige strandvakantie houdt, graag hippe steden bezoekt of liever avontuurlijk gaat backpacken, Zuid-Amerika heeft het allemaal!
Zonvakantie

zuid-amerika-strandAls je aan Zuid-Amerika denkt, dan denk je al snel aan regenwouden en ruige landschappen vol met lama’s. Maar ze hebben er ook paradijselijke stranden die zich perfect lenen voor een onvergetelijke zon- en strandvakantie. Vooral in Brazilië en Colombia vind je fantastische stranden maar ook in Venezuela, Peru en Ecuador kom je als strandliefhebber niks te kort. Een bezoek aan een van de vele stranden is wat ons betreft dan ook een echte aanrader als je op vakantie gaat naar Zuid-Amerika.

Stedentrip

zuid-amerika-stadOf je nou voor het strand komt of om de natuur in te trekken, je bezoek aan Zuid-Amerika is perfect te combineren met een fantastische stedentrip. De steden van Zuid-Amerika zijn allemaal uniek en zitten bomvol sfeer. Buenos Aires en Rio de Janeiro zijn misschien de grootste en bekendste steden van Zuid-Amerika, maar er zijn nog genoeg andere opties. Wat de steden van Zuid-Amerika bijna allemaal gemeen hebben, is dat ze heel veel invloeden hebben van verschillende culturen. Hierdoor zijn ze allemaal bijzonder en zal je je geen moment vervelen! Bekijk welke stad het beste bij jou past.

Avontuur

zuid-amerika-machu-picchu-kleinZuid-Amerika is misschien wel een van de beste bestemmingen als je houdt van afwisseling en avontuur. Het is zo enorm afwisselend dat je altijd weer iets anders kan ontdekken. De zoutvlaktes in Bolivia, het regenwoud in het Amazone gebied, de oude Inca stad Machu Picchu, de uitgestrekte vlaktes in Patagonië; er is enorm veel te zien en te beleven. Daarnaast zijn er ook fantastische stranden en steden die je reis helemaal compleet maken. Combineer dit met de gastvrijheid en muzikale cultuur van de lokale bevolking en je kan zelf ook wel voorstellen dat elke dag van je rondreis een fantastische ervaring zal zijn.