Pipa Park

Pipa Park

Ligging: Pipa Park in Pipa Pipa Park ligt op ca. 1 km van het zandstrand en op ca. 600 m van het centrum van Pipa met restaurants, bars en winkeltjes. Bushalte op 300 meter.
Faciliteiten: Pipa Park Pipa Park bestaat uit 8 gebouwtjes bestaande uit 3 verdiepingen met 20 kamers in een prachtige tropische tuin. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, wasservice, massagebehandelIngen (beide tegen betaling) en gratis wifi.
Geniet van een relaxte dag bij het hotel in een van de ligstoelen rondom het zwembad. Voor wat schaduw op z?n tijd schuif je met je stoel onder een parasol.
Appartement:De 2-kamerappartementen (1-3 personen) van Pipa Park bestaan uit een woon- en slaapkamer en beschikken over airconditioning, kabeltelevisie, koelkast, kluisje en wifi (beide gratis). De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.
De 3-kamerappartementen (2-5 personen) van Pipa Park beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen, echter met een extra slaapkamer en een extra badkamer.
Sport & Ontspanning:Voor de nodige ontspanning kun je 3 x per week meedoen met een relaxt lesje yoga of je reserveert een massagebehandeling (beide tegen betaling). Verzorging Winter 2019-2020: Pipa Park Je verblijft in Pipa Park op basis van Logies. Tegen een meerprijs kun je Ontbijt bijboeken. Het ontbijt is een vast menu bestaande uit ham en kaas op toast, koffie/thee, een muffin, vers fruit en fruitsappen. Het ontbijt wordt geserveerd op het terras.
Belangrijke informatieOp de dag dat je terugreist naar Nederland, vertrek je in de late middag vanuit Brazilië, en kom je de volgende ochtend vanwege 4 uur tijdsverschil (1 dag later) aan in Amsterdam. Let op: in de zomerperiode is het tijdsverschil 5 uur. Als je bij ons een 9-daagse reis boekt, heb je 7 overnachtingen in de accommodatie van je keuze en de laatste nacht in het vliegtuig.
Bijvoorbeeld: Je vertrekt op donderdag 2 januari en vliegt terug op donderdag 9 januari, dus je landt op Amsterdam op vrijdag 10 januari = 9 dagen. Je boekt dan 7 overnachtingen in je hotel + 1 overnachting in het vliegtuig. Houd rekening met het feit dat het voor je reisverzekering wel van belang is door te geven dat je 1 dag later in Nederland aankomt.

Leave a Comment